21 децембра, 2016

Profil kompanije

EUROMEDICINA  je kompanija za veleprodaju laboratorijske i medicinske opreme i materijala, prodaju i proizvodnju medicinskog nameštaja, servisiranje laboratorijske i medicinske opreme i zastupanje inostranih firmi.

            U sledećih nekoliko rečenica želeli bismo da Vam predstavimo našu firmu.

            1987. godine naša firma počela je sa radom kao servis medicinskih aparata, ekskluzivno za KRETZ, Austrija  i  AVL, Austija, pod nazivom  ELEKTROMEDICINA. EUROMEDICINA je osnovana 1990. godine  kao porodična firma, ujedinjujući znanje, iskustvo, mladost i radni entuzijazam dve generacije porodice Živković. 

            Do danas je EUROMEDICINA izrasla u uspešnu kompaniju, pre svega zahvaljujući gospodinu Živkoviću, jednom od vlasnika i osnivača EUROMEDICINE, koji je sticao iskustvo tokom 35 godina rada u oblasti trgovine medicinskom opremom, kao i poslovnom angažovanju njegovog starijeg sina Aleksandra, koji je preuzeo rukovođenje firmom od samog početka.

            EUROMEDICINA je danas veoma uspešna u sprovođenju kompletnog programa medicinske ponude, u obezbedjenju opreme za zdravstvene ustanove i specijalizovane zdravstvene ustanove kao i u proizvodnji medicinskog nameštaja. Servis medicinske opreme je i dalje veoma značajan segment poslovanja naše kompanije. Prilikom zasnivanja zastupničkih i distributerskih odnosa servisno odeljenje je sastavni deo tih odnosa, što podrazumeva kompletnu servisnu podršku prodaji što kupcima garantuje održavanje u garantnom i vangarantnom roku.

            Poslovna politika kompanije je da na područjima koje pokrivamo svojom poslovnom delatnošću učestvujemo kao predstavnik ili distributer mnogih stranih proizvođača medicinske opreme. Između ostalih to su:

  1. Mindray
  2. Dirui
  3. Thermo
  4. Tosoh
  5. Mechatronics
  6. Diamond
  7. Electronica
  8. BC ROBO
  9. Analyticon
  10. INFOMED – SLIS

 

S poštovanjem,

EUROMEDICINA

NOVI SAD