децембар 21, 2016

Medicinski nameštaj

Prodaja medicinskog nameštaja je veoma važan segment našeg poslovanja.
Mi posvećujemo punu pažnju ovom segmentu sa ciljem da što kvalitetnije udovoljimo potrebama kupaca.
Zbog velikog asortimana proizvoda preporučujemo da lično, putem kataloga i preko telefona kontaktirate naše kolege, specijaliste iz odeljenja prodaje kako biste dobili bolje i kvalitetnije odgovore na vaše zahteve.

Glavne oblasti našeg poslovanja su:
 – Osnovni medicinski nameštaj i nameštaj po meri
 – Laboratorijski nameštaj
 – Bolnički kreveti
 – Kolica
 – Ormani
 – Sepcijalizovana oprema
 – Ostali medicinski i nemedicinski nameštaj

Klikom na dole navedene linkove možete odabrati neke od naših najvažnijih ino dobavljača medicinskog nameštaja:

Proma Reha – Program bolničkih kreveta,  bolničke opreme i pratećeg materijala kao i ostalih proizvoda kao što su kolica, noćni ormarići, dušeci, itd.

Lemi – Italijanski prozvođač ginekoloških stolova i stolova za ostale namene.

Klaro – Češki proizvođač, veoma širok izbor kolica, specijalnih kolica, inox programa,…Kompanija koja je vodeći proizvođač i dobavljač dodatne opreme za medicinske ustanove, opreme za održavanje higijene, itd. Izuzetno širok spektar specijalno dizajniranih kolica za bolnice i medicinske ustanove, gerontološke centre i hotele. 

Tautmann – Renomirani turski proizvođač multifunkcionalnih kolica, stolova za pregled i ostale opreme. Kompanija čiji su proizvodi poslednjih godina mnogostruko nagrađivani prestižnom međunardnom nagradom „Red Dot Designer Awards“ za dizajn i funkcionalnost. Bez sumnje moderan dizajn i patentiran „cutting-edge“ proces proizvodnje čine najveću vrednost ovih proizvoda u svom segmentu. Ovi prozvodi namenjeni su onima koji zaista žele nešto posebno u svojim ustanovama.

Ultraviol – Iskusni poljski proizvođač medicinske opreme. Specijalizovani u proizvodnji opreme kao što su analogni i digitalni negatoskopi, germicidne lampeza dezinfekciju vazduha i prostora kao i terapijskih lampi. U ponudi koja je posvećena medicini u ponudi je zaista širok asortiman specijalizovanih proizvoda.

Kompresa-KMN – Jedna od vodećih domaćih kompanija za proizvodnju osnovnog medicinskog nameštaja kao što su stolovi za pregled, kolica za instrumente, ormani, stativi za infuziju, kolica, stolice i mnoge druge.