децембар 21, 2016

Profil kompanije

EUROMEDICINA  je kompanija za veleprodaju laboratorijske i medicinske opreme i materijala, prodaju i proizvodnju medicinskog nameštaja, servisiranje laboratorijske i medicinske opreme i zastupanje inostranih firmi.

            U sledećih nekoliko rečenica želeli bismo da Vam predstavimo našu firmu.

            1987. godine naša firma počela je sa radom kao servis medicinskih aparata, ekskluzivno za KRETZ, Austrija  i  AVL, Austija, pod nazivom  ELEKTROMEDICINA. EUROMEDICINA je osnovana 1990. godine  kao porodična firma, ujedinjujući znanje, iskustvo, mladost i radni entuzijazam dve generacije porodice Živković. 

            Do danas je EUROMEDICINA izrasla u uspešnu kompaniju, pre svega zahvaljujući gospodinu Živkoviću, jednom od vlasnika i osnivača EUROMEDICINE, koji je sticao iskustvo tokom 35 godina rada u oblasti trgovine medicinskom opremom, kao i poslovnom angažovanju njegovog starijeg sina Aleksandra, koji je preuzeo rukovođenje firmom od samog početka.

            EUROMEDICINA je danas veoma uspešna u sprovođenju kompletnog programa medicinske ponude, u obezbedjenju opreme za zdravstvene ustanove i specijalizovane zdravstvene ustanove kao i u proizvodnji medicinskog nameštaja. Servis medicinske opreme je i dalje veoma značajan segment poslovanja naše kompanije. Prilikom zasnivanja zastupničkih i distributerskih odnosa servisno odeljenje je sastavni deo tih odnosa, što podrazumeva kompletnu servisnu podršku prodaji što kupcima garantuje održavanje u garantnom i vangarantnom roku.

            Poslovna politika kompanije je da na područjima koje pokrivamo svojom poslovnom delatnošću učestvujemo kao predstavnik ili distributer mnogih stranih proizvođača medicinske opreme. Između ostalih to su:

 1. Mindray Bio-Medical Electronics Co.,Ltd.  – Kina
 2. Dirui Industrial Co. – Kina
 3. MICROGENICS CORP Corporation – Thermo Fisher SCIENTIFIC
 4. Tosoh Corporation – Japan / Tosoh Europe N.V – Belgija
 5. RR Mechatronics – Holandija
 6. Diamond Diagnostics -SAD
 7. 77 Elektronika Kft. – Mađarska
 8. Techno medica – Japan
 9. INFOMED C.S  – Grčka
 10. Sanli Medical – Kina
 11. Sarstedt AG & Co. KG – Nemačka
 12. KABE LABORTECHNIK GmbH – Nemačka
 13. Wondfo Biotech Co. Ltd, – Kina
 14. PROMA REHA, s.r.o.- Češka

 

S poštovanjem,

EUROMEDICINA

NOVI SAD